homeplaatje

Over Rasker ArtAJ 6 years

Albert Jan Rasker (1968) is een veelzijdig artiest & coach. Hij woont in Amersfoort met Agnieszka, dochtertje Zosia (2008) en zoontje Kuba (2011).

Omdat Albert Jan er niet van houdt over zichzelf in derde persoon te praten ga ik nu verder in de eerste persoon.

Na vele omzwervingen in den lande, als schaatser en schaatstrainer, diverse studies die bijzonder weinig met kunst te maken hadden, commerciele banen in de ICT en nog wat in de evenementenbranche en in grafisch ontwerp, ben ik sinds 2006 weer terug bij wat ik als kind al het allerleukste vond: het maken van leuke dingen.

Wat maak ik zoal? Tja. Ik heb een innerlijke drang om steeds wat anders te proberen. Daarom heb ik met zeer diverse media leren werken, van olieverf tot webdesign, en van inktpen tot Photoshop. Verder schrijf ik met veel plezier, en dat doe ik wekelijks in mijn blog.
Die vernieuwingsdrang geldt ook voor mijn onderwerpkeuze. Alles wat ik zie, lees of meemaak kan mijn fantasie en creatviteit prikkelen. En mijn fantasie en creativiteit prikkelen graag terug. Als cartoon. Of als tekening. Of als gedicht.
Of gewoon als fantasiemonster.

Bent u prikkelbaar?

Ik word vaak ingezet bij workshops, events, meetings van zeer diverse bedrijven en organisaties om een andere discussie op gang te brengen. Mijn Koppoters hebben ondertussen veel ervaring op dit terrein.

Voelt u zich geprikkeld? Of wilt u uw organisatie eens prikkelen? Kijk dan ook eens op The Art of Species.

Stuur me even een e-mail of bel 0652-457343